fbpx

Boek feedback call

Ow yes! Wat tof en stoer dat jij op het punt staat om jouw 1-op-1 sessie met mij te boeken! 😊 Want ik weet dat het niet altijd makkelijk is om alle fantastische ideeën die jij in je hoofd hebt zomaar met iemand anders te bespreken. Maar jij durft het aan! #respect
Ik vind niks raar en jij bent helemaal oké, voel je dus NO WAY bezwaard om jouw fantastische ideeën over de schutting te gooien en met mij te bespreken!

Ik schijn met alle liefde mijn licht op jouw ideeën en plannen om jouw kennis en unieke aanpak te transformeren tot een mind-blowing online programma!

Ik help jou graag met het zetten van de volgende stap naar die online training, cursus of dat groepsprogramma waar jij van droomt!

Tijdens onze call schijn ik mijn licht op jouw programma idee, je uitdagingen en worstelingen. Het is mijn special power om jou binnen no time minimaal 3 hands on tips te geven die jou dírect richting en focus geven op weg naar jouw droomprogramma.

Dus ben jij op zoek naar de absolute short voor jouw online programma idee, of loop je vast met je bestaande programma?

Feel free en boek je gratis feedback call t.w.v. 275 euro!

Na het boeken ontvang je enkele vragen van mij, ter voorbereiding op onze meeting. Jouw input gebruik ik om “in te tunen” op jouw situatie en me optimaal voor te bereiden op onze sessie. Want ik neem jou, je business en onze tijd samen bloedserieus!

Een call is geheel vrijblijvend en verplicht ons beide tot niets! Ik deel met alle liefde mijn kennis met jou, ook als blijkt dat nu niet het moment is om een samenwerking te starten. Ik doe jou alleen een voorstel tot samenwerking als het voor ons beide klopt en goed voelt! En daar zeg jij dan vervolgens gewoon ja of nee op. #feelfree

Ik hoop je snel te zien en spreken!

Liefs ❤ & kick ass,
Bibianne


Unleash your inner teacher & kickstart your online program