fbpx

Boek gratis call

Ik help jou graag met het zetten van de volgende stap naar die online training, cursus of dat groepsprogramma waar jij van droomt!

Tijdens onze call schijn ik mijn licht op jouw programma idee, je uitdagingen en worstelingen. Ik geef je minimaal 3 hands on tips die jou dírect richting en focus geven op weg naar jouw droomprogramma.

Dus ben jij op zoek naar de absolute short cut voor jouw online programma idee, of loop je vast met je bestaande programma?

Feel free en boek je gratis call t.w.v. 275 euro!

Na het boeken ontvang je enkele vragen van mij, ter voorbereiding op onze meeting. Jouw input gebruik ik om “in te tunen” op jouw situatie en me optimaal voor te bereiden op onze sessie. Want ik neem jou, je business en onze tijd samen bloedserieus!

Een call is geheel vrijblijvend en verplicht ons beide tot niets! Ik deel met alle liefde mijn kennis met jou, ook als blijkt dat nu niet het moment is om een samenwerking te starten. Ik doe jou alleen een voorstel tot samenwerking als het voor ons beide klopt en goed voelt! En daar zeg jij dan vervolgens gewoon ja of nee op. #feelfree

Ik hoop je snel te zien en spreken!

Liefs ❤ & kick ass,
Bibianne


Unleash your inner teacher & kickstart your online program