fbpx

Hieronder vind je de veelgestelde vragen.

 • Op welke manier rendeert de investering in een traject met jou?
 • Je bereikt resultaten binnen de gestelde termijn en je weet hierbij zeker dat je de best mogelijke aanpak hanteert. Ik kijk met je mee, moedig je aan, stel de goede vragen en voel haarscherp aan wanneer je jezelf loopt te bullshitten.

  Veel lol, plezier, verdieping in jezelf, je methode en aanpak en echte resultaten, dat is wat ik je garandeer!

  Je verspilt bovenal geen kostbare tijd geld en energie aan vastzitten, overdenken, tien keer beginnen en elf keer opnieuw beginnen.

  En je loopt geen gevaar op het ontwikkelen van een programma dat schadelijk is voor jouw business. Want let’s get real. Kom jij ooit nog eens terug bij de aanbieder van een slecht programma? Nee toch? Sterker nog, je waarschuwt iedereen binnen je netwerk om dit programma niet te kopen. Dat wil jij natuurlijk niet, maar ik ook zeker niet. Just saying…

 • Ik haat techniek! Regel jij dit voor mij?
 • Nee, ikzelf word niet vrolijk van techniek. Maar ik heb the best of the best in mijn team die op techniek ‘zitten’. Dus no worries, je kunt de techniek gewoon bij ons over de schutting gooien als je dat wilt!

 • Ontwikkel jij de content voor mijn programma?
 • Nee, zeker niet. Het is jouw aanpak en jouw methode, dus als je wilt dat jouw programma jouw energie in zich draagt dan schrijf je jouw content zelf. Uiteraard heb ik wel allerlei toppers in mijn team die op content ontwikkeling ‘zitten’. Van het editen van een video tot het herschrijven of optimaliseren van jouw teksten, alles is mogelijk!

 • Wat als je niks van het onderwerp van mijn programma af weet?
 • Dat is geen enkel probleem. Sterker nog, dat maakt het juist extra leuk! We kijken dan beiden vanuit een totaal ander perspectief naar hetzelfde en dat levert vaak te gekke nieuwe ideeën op.

  Verder kun je het zo zien. Jij bent de inhoudsexpert en levert de input voor het programma. Ik lever de input om jou zo snel, makkelijk en goed mogelijk door het ontwerp- en ontwikkelproces heen te loodsen. We bundelen onze krachten en we versterken elkaar.

 • Werk jij met een bepaalde methode? En zo ja, hoe ziet die eruit?
 • Jazeker, ik heb al mijn geleerde lessen en best practices opgenomen in mijn eigen aanpak. Een hands-on stappenplan dat jou door het ontwerp- en ontwikkelproces loodst. Per stap ontvang je concrete handvatten, zodat je moeiteloos en op de best mogelijke manier vorm en inhoud geeft aan iedere stap.

 • Werkt jouw methode echt?
 • Ja, zeker. Doordat jij dankzij mijn methode per stap weet wat je te doen staat blijft de vaart erin en realiseer je resultaten.

  Heel belangrijk bij de ontwikkeling van een (online) programma is dat het startpunt klopt en daar gaat het in de praktijk vaak mis. Mijn aanpak laat jou hier juist heel bewust bij stilstaan.

  Eerst aandacht voor de kaders en vervolgens in vlot tempo door naar jouw doel.

 • Welke resultaten kan ik verwachten?
 • Mijn klanten boeken resultaten op de volgende vlakken:

  • Je wordt je (nog) bewust(er) van jouw unieke aanpak en methode;
  • Je hebt zicht op hoe je jouw aanpak kan transformeren en/of aanvullen tot een waanzinnig online programma;
  • Je weet hoe je zelf een hele academy rondom jouw aanpak kunt creëren met allerlei leerproducten waar jouw klanten helemaal AAN van gaan;
  • Je weet hoe je een community bouwt;
  • En hoe je een bestaand programma optimaliseert;
  • Je beweegt eenvoudig, snel en met a lot of fun van idee naar programma.
 • Hoe snel kan ik resultaat verwachten?
 • Vanaf de eerste sessie! Iedere week zet je een stap op weg naar de lancering van jouw (online) programma. Samen houden we de vaart er lekker in.

 • Hoe lang duurt een traject met jou?
 • Dat is helemaal afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

  Afhankelijk van jouw doelstellingen varieert een traject tussen de 6 weken en 6 maanden.

 • Hoe lang doe je al wat je doet? En hoe ben je online learning experience expert geworden?
 • Ik doe dit werk al meer dan 10 jaar. Als hogeschooldocent aan de Haagse Hogeschool heb ik tientallen programma’s ontwikkeld voor de opleiding commerciële economie. In 2009 ontwikkelde ik het eerste blended* programma binnen de opleiding. Ik stopte met hoorcolleges en verruilde deze voor zelf opgenomen kennisclips toen nog niemand dat deed.

  Voor online uitgever Edumundo, schreef ik twee edubooks** over branding en positioneren en marketingcommunicatie. Ik zorgde ook voor het lesprogramma rondom deze titels. Beide edubooks maken inmiddels onderdeel uit van het opleidingsprogramma van verschillende HBO opleidingen door heel Nederland.

  De laatste jaren ligt mijn focus met name op learning en development in het bedrijfsleven.Verschillende organisaties en ondernemers hebben onder mijn begeleiding heel toffe en innovatieve programma’s ontwikkeld.

  *Een programma dat bestaat uit online en offline leeractiviteiten die elkaar versterken.

  *Een interactief online studieboek inclusief leerprogramma

   

 • Wie zijn jouw klanten precies?
 • Mijn klanten zijn zorgorganisaties en zelfstandige coaches, trainers en adviseurs die hun eigen unieke aanpak en methode willen versterken door er een krachtig learning experience omheen te bouwen en zo hun dienstverlening uit te breiden en te verdiepen.

  Al mijn klanten zijn gepassioneerde mensen die échte resultaten willen voor hun klanten, medewerkers of patiënten. En die een waanzinnig goed programma neer willen zetten dat past bij wie ze zijn en waar ze voor staan.

  Mijn klanten zijn stuk voor stuk bijzondere mensen met een bijzonder verhaal die het beste uit zichzelf willen halen.

 • Met welke type mensen en organisaties werk jij het liefst?
 • Ik werk het liefste met mensen en organisaties die passie hebben voor wat ze doen, betrokken zijn en ervoor willen gaan. Die oplossingsgericht zijn en geen genoegen nemen met dertien in een dozijn oplossingen. Ze gaan voor het best mogelijke resultaat en willen zichzelf altijd blijven verbeteren, ook als ze al heel erg goed zijn.

 • Wat verwacht je van mij als we met elkaar in zee gaan?
 • Ik verwacht van jou dat je er echt voor gaat en wekelijks tijd blokt in je agenda. Ook verwacht ik dat we open en eerlijk communiceren en gemaakte afspraken nakomen.

Klanten over Twikkelon

Als je van je online programma een succes wilt maken dan kun je niet om deze vrouw heen. Echt! Wat een vakvrouw. Ze is energiek, slim, snel, lief, betrokken, bevlogen en vooral een EXPERT op haar vakgebied. Bibianne helpt mij om echt na te denken over het ontwerpen van een Learning Experience. Wat ze zegt: je wil toch geen 13 in een dozijn zijn? En het werkt echt door in alles! Ik stel mezelf andere vragen. Ga op zoek naar andere werkvormen en vraag ik mezelf nu constant de vraag: hoe zet ik mijn deelnemer AAN en wanneer doe ik dat? Ik ben echt anders gaan denken en ook al vind ik "kennis-kotsen" soms wel even heel fijn, het mag niet ten koste gaan van de ervaring, the learning experience. Ik wens iedereen een Bibianne toe.  

Jelly Bijlsma
Klassenkracht

In Bibianne vind je een super scherpe sparringspartner, die je uitdaagt om je programma's aan te scherpen. Met als resultaat een stevig concept voor mijn online programma, enthousiaste reacties en meteen 11 deelnemers!

Anniek Oost
Dynamic Minds

Mijn samenwerking met Bibianne was geniaal! Het was een prachtige samenkomst van haar en mijn energie. Ik voelde ik het aan alle kanten stromen. Dankzij Bibianne heb ik er binnen no time een online programma uitgeknald, gelanceerd én de eerste editie gedraaid met zes! fantastische vrouwen. Haar hands on aanpak en haar ‘gaan met die banaan energie’ wakkerde de actiemodus in mij aan. En als er iets niet klopt, de energie niet stroomt, dan prikt ze hier direct doorheen. Ik merkte tijdens ons traject echt het verschil als ik Bieb een week niet had gesproken. Dan dacht ik HELLUP! dit wordt echt helemaal niks. En Bibianne plaatste alles dan weer binnen no time in perspectief. Ze heeft echt voor alles een oplossing, geen idee waar ze het allemaal vandaan haalt. Magic, dat is het!

Simone Wiewel
All is within

Ik heb samen met Bibianne binnen drie maanden mijn e-learning ontwikkeld! Bieb gaf richting aan mijn brei van ideeën. Maakte kraakhelder waar mijn programma écht over moest gaan. Hierdoor kon ik verder waar is voorheen telkens vastliep. Ze maakte me bewust van mijn expertbrein en leerde me hoe te switchen naar het brein van mijn deelnemer om de plank niet mis te slaan. Bieb lukt het om in één sessie helder te krijgen wat je no way lukt in 20 sessies met jezelf! Reflectie, spiegelen, omgooien of juist behouden. Ze doet precies dat wat nodig is om jou naar resultaat te leiden. Ze voelt VET goed wat jij nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet ziet. Als je niet langer wil hopen dat jouw programma een succes wordt, maar het zeker wil weten? Bieb is your woman!

Edith Zomerdijk
Ergotherapie Zomerdijk

Samenwerken met Bieb is in een woord fantastisch! Samen zijn we bij nul begonnen en door de inzichten die Bieb mij gaf kwam ik, soms buiten mijn comfortzone, op een fantastische weg. Bieb heeft mij uitgedaagd, inzicht gegeven, mij af en toe dat schopje, maar vooral heel veel lucht gegeven. Samenwerken met Bieb betekent: een andere kijk op je bedrijf, super betrokken bij je proces, mega veel energie en een heerlijke mentor om mee samen te werken! Na drie maanden intensieve samenwerking staat mijn leerfunnel als een huis. Ik sluit ieder Webinar dat ik geef af met “JA’s” op mijn betaalde online programma dat steengoed in elkaar zit en hélémaal mij is. Ik ben heel blij! 😊

Anne-Maartje Blok
Bestmoms.nl

Bieb is niet alleen dé expert op het gebied van online leren en didactiek. Ze is je mentor, coach en cheerleader. Je steun en toeverlaat voor alle beren op je weg. “Nothing we can’t fix” is haar mantra… Ze zette me keihard aan het denken, door haar manier van vragen stellen. Ze houdt je constant scherp, zodat je zeker weet dat je het juiste programma ontwikkelt. Ze tilde mijn online training skills naar het volgende niveau. Ik weet nu hoe ik online engagement en interactie creëer. Door Bieb zie ik nu de toegevoegde waarde van online trainen naast mijn fysieke trainingen en do het nu allebei! Geloof het of niet, maar morgen komen allerlei high tech spullen binnen om mijn eigen virtual classroom te bouwen!  😊

Sylvia Barten
BartN Trainingen

Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Mocht jij op het punt staan om in UYIT te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met kennis- kotsen en word ook fan van Bieb's aanpak! 🥰✨Learner First ✨❣️

Marieta Wolter
OCA

Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb echt ongekende stappen gezet in het programma van Bibianne! Zowel met mijn programma, mijn gratis weggever, als met mezelf. Werken aan mijn online programma met Bieb heeft me zicht gegeven op mijn online businessconcept. Wat past wel bij mij, wat niet en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil? Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Veerkrachtigevrouw.nl