fbpx

Mijn naam is Bibianne Boumans en ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zou mezelf geen geleide meditatiewonder noemen. Zeker niet op de momenten dat ik het uit wanhoop toch maar weer eens probeer🧘🏼‍♀🙏🏻

Ik kom zo’n geleide meditatie doorgaans slechter uit dan dat ik erin ging, omdat het me niet lukt om de instructies van een stem die klinkt als God op te volgen.

Instructies als:

🙏🏻 Ga rustig zitten en ontspan.
Dude, van welke planeet kom jij?! Er raast vanalles door mijn lijf wat maakt dat ik maar op en neer blijf ijsberen in mijn woonkamer #10000stappen

Of deze…

🙏🏻 Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn, laat de dankbaarheid door je lichaam stromen….
Yes I’m trying dude! Ik heb alleen ff helemaal geen toegang tot dit gevoel, ook al weet ik met mijn hoofd waar ik allemaal dankbaar voor ben #vetfrustrerend

En deze natuurlijk niet te vergeten…

🙏🏻Daal af naar je hart en voel je licht stralen.
Dude, ik denk dat Essent tijdelijk niet levert op dit adres, want er schijnt hier hélémaal niks nie!

Ik ga dus vaak niet zo goed op meditaties, mijn inner nazi daarentegen gaat er extreem lekker op en is na een mislukte meditatie on top of his game met de volgende uitspraken:

Waarom kun jij dit niet?!
De reviews onder deze meditatie zijn uitzinnig, dus er is echt iets mis met jou hoor. Doe niet zo recalcitrant en volg gewoon ff de instructies van Godmans op Bieb!

Resultaat na 10 minuten meditatie?

Ik voel me nóg opgefokter en heb inmiddels het gevoel dat de duivel himself bij me is ingetrokken 👹

En ik weet dat ik niet de enige ben met deze ervaring.
Dus speciaal voor jou, die dit herkent.

I feel you lieve schattekop!

Speciaal voor jou heb ik een korte mediatie opgenomen (8.30 min).

Ik beloof je dat je no way opgefokt uit deze mediatie komt!
En ik ben benieuwd naar jouw reactie op minuut 5.50 #spoileralert
Een kleine glimlach of een stiekeme korte gniffel…?🫣

Té gek als je mij laat weten wat je ervan vond!

Liefs ,
Bieb

Als je van je online programma een succes wilt maken dan kun je niet om deze vrouw heen. Echt! Wat een vakvrouw. Ze is energiek, slim, snel, lief, betrokken, bevlogen en vooral een EXPERT op haar vakgebied. Bibianne helpt mij om echt na te denken over het ontwerpen van een Learning Experience. Wat ze zegt: je wil toch geen 13 in een dozijn zijn? En het werkt echt door in alles! Ik stel mezelf andere vragen. Ga op zoek naar andere werkvormen en vraag ik mezelf nu constant de vraag: hoe zet ik mijn deelnemer AAN en wanneer doe ik dat? Ik ben echt anders gaan denken en ook al vind ik "kennis-kotsen" soms wel even heel fijn, het mag niet ten koste gaan van de ervaring, the learning experience. Ik wens iedereen een Bibianne toe.  

Jelly Bijlsma
Klassenkracht

In Bibianne vind je een super scherpe sparringspartner, die je uitdaagt om je programma's aan te scherpen. Met als resultaat een stevig concept voor mijn online programma, enthousiaste reacties en meteen 11 deelnemers!

Anniek Oost
Dynamic Minds

Mijn samenwerking met Bibianne was geniaal! Het was een prachtige samenkomst van haar en mijn energie. Ik voelde ik het aan alle kanten stromen. Dankzij Bibianne heb ik er binnen no time een online programma uitgeknald, gelanceerd én de eerste editie gedraaid met zes! fantastische vrouwen. Haar hands on aanpak en haar ‘gaan met die banaan energie’ wakkerde de actiemodus in mij aan. En als er iets niet klopt, de energie niet stroomt, dan prikt ze hier direct doorheen. Ik merkte tijdens ons traject echt het verschil als ik Bieb een week niet had gesproken. Dan dacht ik HELLUP! dit wordt echt helemaal niks. En Bibianne plaatste alles dan weer binnen no time in perspectief. Ze heeft echt voor alles een oplossing, geen idee waar ze het allemaal vandaan haalt. Magic, dat is het!

Simone Wiewel
All is within

Ik heb samen met Bibianne binnen drie maanden mijn e-learning ontwikkeld! Bieb gaf richting aan mijn brei van ideeën. Maakte kraakhelder waar mijn programma écht over moest gaan. Hierdoor kon ik verder waar is voorheen telkens vastliep. Ze maakte me bewust van mijn expertbrein en leerde me hoe te switchen naar het brein van mijn deelnemer om de plank niet mis te slaan. Bieb lukt het om in één sessie helder te krijgen wat je no way lukt in 20 sessies met jezelf! Reflectie, spiegelen, omgooien of juist behouden. Ze doet precies dat wat nodig is om jou naar resultaat te leiden. Ze voelt VET goed wat jij nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet ziet. Als je niet langer wil hopen dat jouw programma een succes wordt, maar het zeker wil weten? Bieb is your woman!

Edith Zomerdijk
Ergotherapie Zomerdijk

Samenwerken met Bieb is in een woord fantastisch! Samen zijn we bij nul begonnen en door de inzichten die Bieb mij gaf kwam ik, soms buiten mijn comfortzone, op een fantastische weg. Bieb heeft mij uitgedaagd, inzicht gegeven, mij af en toe dat schopje, maar vooral heel veel lucht gegeven. Samenwerken met Bieb betekent: een andere kijk op je bedrijf, super betrokken bij je proces, mega veel energie en een heerlijke mentor om mee samen te werken! Na drie maanden intensieve samenwerking staat mijn leerfunnel als een huis. Ik sluit ieder Webinar dat ik geef af met “JA’s” op mijn betaalde online programma dat steengoed in elkaar zit en hélémaal mij is. Ik ben heel blij! 😊

Anne-Maartje Blok
Bestmoms.nl

Bieb is niet alleen dé expert op het gebied van online leren en didactiek. Ze is je mentor, coach en cheerleader. Je steun en toeverlaat voor alle beren op je weg. “Nothing we can’t fix” is haar mantra… Ze zette me keihard aan het denken, door haar manier van vragen stellen. Ze houdt je constant scherp, zodat je zeker weet dat je het juiste programma ontwikkelt. Ze tilde mijn online training skills naar het volgende niveau. Ik weet nu hoe ik online engagement en interactie creëer. Door Bieb zie ik nu de toegevoegde waarde van online trainen naast mijn fysieke trainingen en do het nu allebei! Geloof het of niet, maar morgen komen allerlei high tech spullen binnen om mijn eigen virtual classroom te bouwen!  😊

Sylvia Barten
BartN Trainingen

Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Mocht jij op het punt staan om in UYIT te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met kennis- kotsen en word ook fan van Bieb's aanpak! 🥰✨Learner First ✨❣️

Marieta Wolter
OCA

Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb echt ongekende stappen gezet in het programma van Bibianne! Zowel met mijn programma, mijn gratis weggever, als met mezelf. Werken aan mijn online programma met Bieb heeft me zicht gegeven op mijn online businessconcept. Wat past wel bij mij, wat niet en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil? Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Veerkrachtigevrouw.nl