fbpx

Mijn naam is Bibianne…

Full time learning junkie en online leerexpert.

Ik werkte op de Haagse Hogeschool als docent Branding & Marketingcommunicatie en geloofde niet langer in het geven van hoorcolleges. Al mijn energie lekte er van weg en het haalde ook niet het beste in mijn studenten naar boven… Ik voelde me een soort van circusartiest die dag in dag uit in de arena zijn kunstje stond te doen. #boring

Op een dag besloot ik, hier STOP ik mee! En dus plaatste ik alle info waar studenten zelf mee aan de slag konden online en verruilde ieder anderhalf uur durend hoorcollege door verschillende korte online kennisclips. OMG… als ik die eerst kennisclips nu terug kijk. Niet te doen! 😆

Anyhow…ik liet studenten zich in hun eigen tijd en tempo online voorbereiden, zodat we direct samen aan de slag konden tijdens de live meetings. Owww… dit zou zó tof worden!

Tenminste, in mijn hoofd… maarrr de werkelijkheid was dat het voor geen ene meter liep! Werkte online dan gewoon niet met “mijn” studenten? Of paste online niet bij mij? Nee, dat kon het niet zijn, toch?!

Ik realiseerde me dat online leren gewoon totaal anders werkt. Dat er andere “regels” gelden dan offline. Ik ging sleutelen en blééf sleutelen. Net zolang totdat ik de vorm had gevonden die wél werkte!

Inmiddels werken er jaarlijks meer dan 1.000 studenten verspreid over HBO’s in heel Nederland met de programma’s die ik destijds ontwikkeld heb.

Al mijn geleerde lessen, opgedane kennis en ervaring zet ik nu in voor ondernemers zoals jij!

Het is mijn missie én passie om alle kennis en fantastische ideeën die jij in je hoofd hebt eruit te krijgen en te transformeren tot een mind-blowing online programma.

En ieder programma is anders, omdat iedere ondernemer anders is! Jouw programma zou jouw soul moeten bevatten en doordrenkt zijn met jouw special forces en super powers.

Mijn special force en super power is om binnen no time kraakhelder te krijgen wat die van jou zijn én om deze samen te blenden in jouw online programmaconcept.

Want pas als alles klopt voor jou, klopt het ook voor jouw lievelingsklant!

So, let me be your online program wizard en ontdek samen met mij hoe ook jij online kunt shinen en vol flow, joy en inspiratie de impact maakt waar je nu alleen nog van kan dromen! Let’s create some #onlinemagic

Boek gratis call

Naast dat ik de ondernemers met wie ik werk help een mind-blowing online programma te creëren zodat ze nog meer impact kunnen maken met hun business….

… hier een aantal totáál willekeurige weetjes over mij… ik ben benieuwd of je ze “uitspeelt”, want owww die laatste wil je niet missen hoor… #cliffhanger😉
1

Ik zie het leven als één grote learning experience, waar ik graag op mijn eigen manier vorm en inhoud aan geef.

2

Ik vind het een groot gemis dat het Westerse onderwijssysteem vooral aandacht heeft voor het ontwikkelen van ons hoofd en de leerinhoud en niet voor ons lichaam en gevoel en het leerproces. Er wordt bijna nooit aandacht besteed aan hoe je goed voor jezelf zorgt, hoe je omgaat met de signalen van je lijf, hoe je omgaat met lastige gevoelens en rust en ruimte voor jezelf creëert als je nieuwe dingen leert.

3

In mijn ideale wereld heeft iedereen op deze aardkloot een ongelimiteerd opleidingsbudget om alles te leren wat ie wil.

4

Ik ben 100% voorstander van het intuïtief ondernemen en vage dingen doen #spiriwiri, maar combineer dit met het behalen van heel concrete en aardse resultaten.

5

Het vraagt voor mij iedere dag opnieuw aandacht om balans te vinden en te houden tussen mijn “doe” en mijn “zijn” energie. Rust nemen zie ik echt als een vaardigheid, die ik dagelijks probeer te trainen.

6

Je komt met mij nooit op de plek van bestemming aan als je mij “chef route” maakt. Nog voordat we de straat uit zijn ben ik namelijk al vergeten dat ik dit zou doen…uhhhhh moeten we hier naar rechts?

7

Ik hou van tripel bier. Westmalle Tripel is mijn favo soort. Ik drink ze het liefst in combinatie met de ergste stinkkaas die de kaasboer verkoopt. I like it spicy zeg maar...

8

Ik ben Nederlands kampioen “goed weer kitesurfen” 😉. De wind moet wel echt perfect zijn en de zon hard genoeg schijnen wil je mij op de Noordzee spotten.

9

Ik knars in mijn slaap en heb daarom een knarsbitje in 's nachts #ubersexy

10

Mijn rechteroor functioneert maar voor 5% en ik daarom draag ik een hoorapparaat #watzeggie

11

Ik kom oorspronkelijk uit Limburg, maar ik voel me een Brabander.

12

Ik turnde vroegâh op hoog niveau en kan nu, 20 jaar later, nog steeds op mijn handen lopen.

13

Mijn vriend Jasper noemt mij regelmatig Taz, dat cartoonfiguur uit de Looney Tunes, omdat ik soms onnavolgbaar snel ben. Als mijn intuïtie mij iets ingeeft dan moét en zál het gebeuren…en snel ook #lifeistooshort

14

Toen geduld werd uitgedeeld vond ik de rij te lang. Ongeduld…I invented that shit 😉

15

Ik vind het woord “klanten” stom. Het voelt voor mij koud, kil en afstandelijk, terwijl al mijn samenwerkingen juist gebaseerd zijn op verbinding, warmte en betrokkenheid.

16

Ik ben geboren op vrijdag de 13de. Wat nou ongeluksdag?

17

Ik kan niet tegen afscheid nemen. Als ik langs de Schipholtunnel rijd dan rollen de tranen al over mijn wangen… ik hoop je dus snel weer te zien!

18

Ik love to blow bubble gum bubbles 😊