fbpx

Privacybeleid

Download privacybeleid als PDF

Privacyverklaring

Bibianne Boumans handelend onder de naam Learning Junkie, gevestigd aan de Bos en Lommerweg 129-3, 1055 DR Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
]

Contactgegevens
www.learningjunkie.nl
Bos en Lommerweg 129-3
1055 DR Amsterdam
+31 6 1746 30 30

Persoonsgegevens die wij verwerken

Learning Junkie verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. We raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming

persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via support@learningjunkie.nl, dan verwijderen we deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Learning Junkie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om diensten bij je af te leveren
  • Learning Junkie analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Learning Junkie verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die we nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Learning Junkie neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Learning Junkie) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Learning Junkie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Concreet:
De gegevens van bestaande cliënten worden niet langer bewaard dan twee jaar behalve de factuurgegevens.

De gegevens van potentiële cliënten worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geenovereenkomst tot stand komt.

Factuurgegevens worden conform de wetgeving 7 jaar bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden

Learning Junkie verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Learning Junkie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Learning Junkie gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Learning Junkie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben we je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou bezitten in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar support@learningjunkie.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Learning Junkie zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Learning Junkie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Learning Junkie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via support@learningjunkie.nl

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op: 23 maart 2021

Learning Junkie behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van deze privacyverklaring. Learning Junkie raadt je aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn.

Boek gratis call

Ik help jou graag met het zetten van de volgende stap naar die online training, cursus of dat groepsprogramma waar jij van droomt! Tijdens onze call schijn ik mijn licht op jouw programma idee, je uitdagingen en worstelingen. Het is mijn special power om jou binnen 30 minuten minimaal 3 hands on tips te geven die jou dírect richting en focus geven op weg naar jouw droomprogramma. Boek gratis call

Heb jij een vraag?

Just ask! 🙂


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

     

    Als je van je online programma een succes wilt maken dan kun je niet om deze vrouw heen. Echt! Wat een vakvrouw. Ze is energiek, slim, snel, lief, betrokken, bevlogen en vooral een EXPERT op haar vakgebied. Bibianne helpt mij om echt na te denken over het ontwerpen van een Learning Experience. Wat ze zegt: je wil toch geen 13 in een dozijn zijn? En het werkt echt door in alles! Ik stel mezelf andere vragen. Ga op zoek naar andere werkvormen en vraag ik mezelf nu constant de vraag: hoe zet ik mijn deelnemer AAN en wanneer doe ik dat? Ik ben echt anders gaan denken en ook al vind ik "kennis-kotsen" soms wel even heel fijn, het mag niet ten koste gaan van de ervaring, the learning experience. Ik wens iedereen een Bibianne toe.  

    Jelly Bijlsma

    Expert GroepsDynamiek
    Klassenkracht

    In Bibianne vind je een super scherpe sparringspartner, die je uitdaagt om je programma's aan te scherpen. Met als resultaat een stevig concept voor mijn online programma, enthousiaste reacties en meteen 11 deelnemers!

    Anniek Oost

    Leadership Expert
    Dynamic Minds

    Mijn samenwerking met Bibianne was geniaal! Het was een prachtige samenkomst van haar en mijn energie. Ik voelde ik het aan alle kanten stromen. Dankzij Bibianne heb ik er binnen no time een online programma uitgeknald, gelanceerd én de eerste editie gedraaid met zes! fantastische vrouwen. Haar hands on aanpak en haar ‘gaan met die banaan energie’ wakkerde de actiemodus in mij aan. En als er iets niet klopt, de energie niet stroomt, dan prikt ze hier direct doorheen. Ik merkte tijdens ons traject echt het verschil als ik Bieb een week niet had gesproken. Dan dacht ik HELLUP! dit wordt echt helemaal niks. En Bibianne plaatste alles dan weer binnen no time in perspectief. Ze heeft echt voor alles een oplossing, geen idee waar ze het allemaal vandaan haalt. Magic, dat is het!

    Simone Wiewel

    Reiki Master - Visionair - Empowerment Coach
    All is within

    Ik heb samen met Bibianne binnen drie maanden mijn e-learning ontwikkeld! Bieb gaf richting aan mijn brei van ideeën. Maakte kraakhelder waar mijn programma écht over moest gaan. Hierdoor kon ik verder waar is voorheen telkens vastliep. Ze maakte me bewust van mijn expertbrein en leerde me hoe te switchen naar het brein van mijn deelnemer om de plank niet mis te slaan. Bieb lukt het om in één sessie helder te krijgen wat je no way lukt in 20 sessies met jezelf! Reflectie, spiegelen, omgooien of juist behouden. Ze doet precies dat wat nodig is om jou naar resultaat te leiden. Ze voelt VET goed wat jij nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet ziet. Als je niet langer wil hopen dat jouw programma een succes wordt, maar het zeker wil weten? Bieb is your woman!

    Edith Zomerdijk

    Ergotherapeut
    Ergotherapie Zomerdijk

    Samenwerken met Bieb is in een woord fantastisch! Samen zijn we bij nul begonnen en door de inzichten die Bieb mij gaf kwam ik, soms buiten mijn comfortzone, op een fantastische weg. Bieb heeft mij uitgedaagd, inzicht gegeven, mij af en toe dat schopje, maar vooral heel veel lucht gegeven. Samenwerken met Bieb betekent: een andere kijk op je bedrijf, super betrokken bij je proces, mega veel energie en een heerlijke mentor om mee samen te werken! Na drie maanden intensieve samenwerking staat mijn leerfunnel als een huis. Ik sluit ieder Webinar dat ik geef af met “JA’s” op mijn betaalde online programma dat steengoed in elkaar zit en hélémaal mij is. Ik ben heel blij! 😊

    Anne-Maartje Blok

    Mentor voor moeders
    Bestmoms.nl

    Bieb is niet alleen dé expert op het gebied van online leren en didactiek. Ze is je mentor, coach en cheerleader. Je steun en toeverlaat voor alle beren op je weg. “Nothing we can’t fix” is haar mantra… Ze zette me keihard aan het denken, door haar manier van vragen stellen. Ze houdt je constant scherp, zodat je zeker weet dat je het juiste programma ontwikkelt. Ze tilde mijn online training skills naar het volgende niveau. Ik weet nu hoe ik online engagement en interactie creëer. Door Bieb zie ik nu de toegevoegde waarde van online trainen naast mijn fysieke trainingen en do het nu allebei! Geloof het of niet, maar morgen komen allerlei high tech spullen binnen om mijn eigen virtual classroom te bouwen!  😊

    Sylvia Barten

    Oprichtster BartN Trainingen

    Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Mocht jij op het punt staan om in UYIT te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met kennis- kotsen en word ook fan van Bieb's aanpak! 🥰✨Learner First ✨❣️

    Marieta Wolter

    Coördinator OCA Academy
    OCA

    Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb echt ongekende stappen gezet in het programma van Bibianne! Zowel met mijn programma, mijn gratis weggever, als met mezelf. Werken aan mijn online programma met Bieb heeft me zicht gegeven op mijn online businessconcept. Wat past wel bij mij, wat niet en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil? Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

    Marie-Chantal Hoppenbrouwers

    💔1e emotionele hulp voor vrouwen in scheiding
    Veerkrachtigevrouw.nl