fbpx

Privacybeleid

Download privacybeleid als PDF

Twikkelon, gevestigd aan de Bos en Lommerweg 129-3, 1055 DR te Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Ons privacy beleid is van toepassing op de volgende activiteiten: Het gebruik van de producten en services van Twikkelon, het bezoeken van de website www.twikkelon.nl en andere, aan deze website, gekoppelde pagina’s. 

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN
Twikkelon verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN
Twikkelon verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om diensten te leveren
  • Het afhandelen van betalingen
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Twikkelon analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Twikkelon verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

HOELANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Twikkelon bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor persoonsgegevens:

  • Bewaartermijn =zolang de klant diensten afneemt bij Twikkelon. Wanneer schriftelijke uitschrijving plaatsvindt zullen de gegevens verwijderd worden.
  • Reden =persoonsgegevens worden bewaard zodat facturatie kan plaats vinden, contact gelegd kan worden.

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Twikkelon verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Twikkelon gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Twikkelon en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@twikkelon.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Twikkelon wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Twikkelon neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming of via info@twikkelon.nl

Contactgegevens
https://www.learningjunkie.nl/
Bos en Lommerweg 129-3
1055 DR Amsterdam
+31617463030

Bibianne Boumans is de Functionaris Gegevensbescherming van Twikkelon en is te bereiken via info@twikkelon.nl

Amsterdam, 22 mei 2018

Boek gratis call

Ik help jou graag met het zetten van de volgende stap naar die online training, cursus of dat groepsprogramma waar jij van droomt! Tijdens onze call schijn ik mijn licht op jouw programma idee, je uitdagingen en worstelingen. Het is mijn special power om jou binnen 30 minuten minimaal 3 hands on tips te geven die jou dírect richting en focus geven op weg naar jouw droomprogramma. Boek gratis call

Heb jij een vraag?

Just ask! 🙂


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

     

    Als je van je online programma een succes wilt maken dan kun je niet om deze vrouw heen. Echt! Wat een vakvrouw. Ze is energiek, slim, snel, lief, betrokken, bevlogen en vooral een EXPERT op haar vakgebied. Bibianne helpt mij om echt na te denken over het ontwerpen van een Learning Experience. Wat ze zegt: je wil toch geen 13 in een dozijn zijn? En het werkt echt door in alles! Ik stel mezelf andere vragen. Ga op zoek naar andere werkvormen en vraag ik mezelf nu constant de vraag: hoe zet ik mijn deelnemer AAN en wanneer doe ik dat? Ik ben echt anders gaan denken en ook al vind ik "kennis-kotsen" soms wel even heel fijn, het mag niet ten koste gaan van de ervaring, the learning experience. Ik wens iedereen een Bibianne toe.  

    Jelly Bijlsma

    Expert GroepsDynamiek
    Klassenkracht

    In Bibianne vind je een super scherpe sparringspartner, die je uitdaagt om je programma's aan te scherpen. Met als resultaat een stevig concept voor mijn online programma, enthousiaste reacties en meteen 11 deelnemers!

    Anniek Oost

    Leadership Expert
    Dynamic Minds

    Mijn samenwerking met Bibianne was geniaal! Het was een prachtige samenkomst van haar en mijn energie. Ik voelde ik het aan alle kanten stromen. Dankzij Bibianne heb ik er binnen no time een online programma uitgeknald, gelanceerd én de eerste editie gedraaid met zes! fantastische vrouwen. Haar hands on aanpak en haar ‘gaan met die banaan energie’ wakkerde de actiemodus in mij aan. En als er iets niet klopt, de energie niet stroomt, dan prikt ze hier direct doorheen. Ik merkte tijdens ons traject echt het verschil als ik Bieb een week niet had gesproken. Dan dacht ik HELLUP! dit wordt echt helemaal niks. En Bibianne plaatste alles dan weer binnen no time in perspectief. Ze heeft echt voor alles een oplossing, geen idee waar ze het allemaal vandaan haalt. Magic, dat is het!

    Simone Wiewel

    Reiki Master - Visionair - Empowerment Coach
    All is within

    Ik heb samen met Bibianne binnen drie maanden mijn e-learning ontwikkeld! Bieb gaf richting aan mijn brei van ideeën. Maakte kraakhelder waar mijn programma écht over moest gaan. Hierdoor kon ik verder waar is voorheen telkens vastliep. Ze maakte me bewust van mijn expertbrein en leerde me hoe te switchen naar het brein van mijn deelnemer om de plank niet mis te slaan. Bieb lukt het om in één sessie helder te krijgen wat je no way lukt in 20 sessies met jezelf! Reflectie, spiegelen, omgooien of juist behouden. Ze doet precies dat wat nodig is om jou naar resultaat te leiden. Ze voelt VET goed wat jij nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet ziet. Als je niet langer wil hopen dat jouw programma een succes wordt, maar het zeker wil weten? Bieb is your woman!

    Edith Zomerdijk

    Ergotherapeut
    Ergotherapie Zomerdijk

    Samenwerken met Bieb is in een woord fantastisch! Samen zijn we bij nul begonnen en door de inzichten die Bieb mij gaf kwam ik, soms buiten mijn comfortzone, op een fantastische weg. Bieb heeft mij uitgedaagd, inzicht gegeven, mij af en toe dat schopje, maar vooral heel veel lucht gegeven. Samenwerken met Bieb betekent: een andere kijk op je bedrijf, super betrokken bij je proces, mega veel energie en een heerlijke mentor om mee samen te werken! Na drie maanden intensieve samenwerking staat mijn leerfunnel als een huis. Ik sluit ieder Webinar dat ik geef af met “JA’s” op mijn betaalde online programma dat steengoed in elkaar zit en hélémaal mij is. Ik ben heel blij! 😊

    Anne-Maartje Blok

    Mentor voor moeders
    Bestmoms.nl

    Bieb is niet alleen dé expert op het gebied van online leren en didactiek. Ze is je mentor, coach en cheerleader. Je steun en toeverlaat voor alle beren op je weg. “Nothing we can’t fix” is haar mantra… Ze zette me keihard aan het denken, door haar manier van vragen stellen. Ze houdt je constant scherp, zodat je zeker weet dat je het juiste programma ontwikkelt. Ze tilde mijn online training skills naar het volgende niveau. Ik weet nu hoe ik online engagement en interactie creëer. Door Bieb zie ik nu de toegevoegde waarde van online trainen naast mijn fysieke trainingen en do het nu allebei! Geloof het of niet, maar morgen komen allerlei high tech spullen binnen om mijn eigen virtual classroom te bouwen!  😊

    Sylvia Barten

    Oprichtster BartN Trainingen

    Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Mocht jij op het punt staan om in UYIT te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met kennis- kotsen en word ook fan van Bieb's aanpak! 🥰✨Learner First ✨❣️

    Marieta Wolter

    Coördinator OCA Academy
    OCA

    Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb enorme stappen gemaakt zowel met mijn signature programma, als de challenge, als met mezelf. Ze heeft me een aantal keer van de hoge duikplank moeten duwen maar dat doet ze liefdevol,  dus no problem! 😊 Werken aan mijn online programma met Bieb, heeft me ook meer inzicht gegeven over mijn businessconcept en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil. Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

    Marie-Chantal Hoppenbrouwers

    💔1e emotionele hulp voor vrouwen in scheiding
    Veerkrachtigevrouw.nl