fbpx

"Ik heb echt ongekende stappen gezet!!"

Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb echt ongekende stappen gezet in het programma van Bibianne! Zowel met mijn programma, mijn gratis weggever, als met mezelf. Werken aan mijn online programma met Bieb heeft me zicht gegeven op mijn online businessconcept. Wat past wel bij mij, wat niet en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil? Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Veerkrachtigevrouw.nl

Mijn naam is Bibianne (call me Bieb 😉), de go to online leerexpert voor vrouwelijke ondernemers die écht goed zijn in wat ze doen. Die tegen de grenzen aanlopen van het 1-op-1 model, die hun impact willen vergroten, maar niet ten koste van zichzelf.

Ik ontwikkel al meer dan de helft van mijn leven online leerprogramma’s waarmee je écht impact maakt.

Ik beschik over alle cruciale kennis en skills die je nodig hebt om een succes te maken van jouw online programma. Marketing, branding, leerkundige principes en de aanpak waarmee jij een lancering draait die wel werkt voor jou. Het zit allemaal in mijn tool kit.

Jaarlijks werken er meer dan 1.000 deelnemers met mijn online programma’s en dus heb ik:

 • Alle fouten die jij kan maken al gemaakt;
 • Alle vragen die jij jezelf kan stellen al beantwoord;
 • Alle codes die jij wil kraken gekraakt!

Ik “zit” er dus op zeg maar, op online leren en hoe jij jouw klanten hiermee sneller en beter naar resultaat leidt. En dat dan met 80% minder stress, frustratie en gezeik dan het je tot nu toe gekost heeft! #promised!

Tijdens mijn Summer Bootcamp zet ik jou helemaal AAN en guide ik jou in 4 hands on stappen om:

 • Alle kennis uit je hoofd ‘trekken’ en dit te transformeren tot jouw online academy;
 • Een uniek concept te ontwikkelen waarmee jouw deelnemers 80% meer resultaat boeken in minder tijd. Ook als jij even niet beschikbaar voor ze bent!
 • De fouten te voorkomen die 98% van de ondernemers wel maakt bij de ontwikkeling van hun online programma.

Tijdens mijn Summer Bootcamp krijg jij een Sneak preview uit mijn high end programma Unleash Your Inner Teacher.
Dit programma kost 3.200 euro en heb ik nog nooit voor een klein gedeelte opengezet. Tijdens mijn Summer Bootcamp krijg jij één week lang toegang tot hét onderdeel die “mijn” vrouwen aan UYIT als dé shift maker bestempelen. Het onderdeel waar de kwartjes begonnen vallen, waardoor vastlopen in ideeën geen optie meer is. En dat voor de sneak preview prijs van  147 euro!

Dit is een belangrijke stap om …benoem de pijnen en wat het oplevert

Review plaatsen

De waarde voor dit programma is € 447,-
Jij betaalt de Summer Bootcamp prijs van € 147,- excl btw #nobrainer

Yes I’m in Bieb! 😊 (koopknop)

 

Fast bird bonus
De eerste 10 aanmeldingen ontvangen mijn summer mindset card deck t.w.v. € 24,97

 

Een programma waarmee jij:

 • Het 13 in een dozijn niveau met kop en schouders overstijgt;
 • Gezien wordt als dé expert binnen jouw vakgebied;
 • Deelnemers voortaan bij jou in ziet stappen in plaats van bij je concurrent;
 • Een continue flow aan klanten en money genereert in minder tijd! #lekkerhé

Dit is wat 5 dagen Bieb’s Summer Bootcamp jou oplevert:

 • Zicht op de transformatie waarmee jij jouw klant helpt en hoe je dit bereikt;
 • Je weet precíes wat er wel en juist niet in je programma moet komen;
 • Je loopt nooit meer je hersenpan te kraken over de opbouw van welk online product dan ook;
 • Je weet hoe je na deze week verder kunt, zonder vast te lopen, zodat jij met easy & grace jouw online programma ontwikkelt én tegelijkertijd lanceert!

  Hier Reviewblok. Kan daar ook een video in geplaatst worden?

This is how we roll tijdens mijn Summer Bootcamp:

 • 4 early morning live sessies met mij en de andere bootcampers via Zoom, waarin jij al je vragen over de schutting gooit naar mij. Kun je er een ochtend niet bij zijn? No worries, the recordings have got your back!
 • 4 hands on day challenges, waarmee jij ongekende stappen zet voor jouw online programma. Zet je timer iedere dag op 30 minuten en maak ongekende meters voor je online programma!
 • Live Masterclass op vrijdag 23 juli (erbij zijn is het meemaken, no recording available)

Geniet de rest van je dag van al je inzichten, take aways en de richting en focus die iedere dag toeneemt #yeah 😊

Programma Bieb’s Summer Bootcamp

19 t/m 23 juli 2021

Dag 1Ontdek welke unieke transformatie jij biedt met je online programma, waarmee jij jouw concurrenten ver achter je laat!

Niet langer twijfelen aan wat the way tot go is voor jouw online programma.
Na dag 1 is jouw insteek crystal clear en wijk je hier nooit meer vanaf!

Dag 2Say no to kennis “kotsen”?

De grootste angst van ondernemers. Afhakers! Maar jij voorkomt dit met mijn 20-80 regel! Want jij geeft ze precies wat ze nodig hebben op het juiste moment.

Dag 5Een 13 in een dozijn programma? Nope, niet dat van jou! Met mijn ontwerpformule zet jij jouw deelnemers hélémaal AAN!

Live Masterclass &Q&A (no recording available),  waarin ik mijn unieke aanpak uit de doeken die, waarmee jij het 13 in een dozijn niveau met kop en schouders te overstijgen.

De waarde voor dit programma is € 447,-
Jij betaalt de Summer Bootcamp prijs van € 147,- excl btw
300 euro extra vakantiegeld dus, lekker hé!

Wil jij minstens net zulke resultaten bereiken als deze power vrouwen?

Wowww, wat een learning experience was dit! Alle remmen gingen los. Door de waardevolle vragen die Bibianne stelde heb ik mezelf compleet opnieuw uitgevonden en heb ik als Ank 2.0 mijn complete online programma kunnen neerzetten en lanceren. Nog voor het eind van Bieb's traject had ik mijn eerste twee deelnemers binnen à 997 euro per ticket! 🥳

Anke Derks
Force Coaching

In Bibianne vind je een super scherpe sparringspartner, die je uitdaagt om je programma's aan te scherpen. Met als resultaat een stevig concept voor mijn online programma, enthousiaste reacties en meteen 11 deelnemers!

Anniek Oost
Dynamic Minds

I want to deeply thank Bibianne for offering her unique expertise, experience and way of work. She is a woman that stands for what she believes in and shares that with a clear, direct and no nonsense way, that triggered me into digging deeper. And then her program itself, an amazing piece of work, filled with a lot of knowledge, step by step assignments and examples that made it so much easier for me to be comfortable and creative for my own future program. The program, Bibianne and the other ladies gave me the confidence to pursue my ideas and offer my service to those in need. Thank you!

Kayley Chaivba
Blessed as I am

Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb echt ongekende stappen gezet in het programma van Bibianne! Zowel met mijn programma, mijn gratis weggever, als met mezelf. Werken aan mijn online programma met Bieb heeft me zicht gegeven op mijn online businessconcept. Wat past wel bij mij, wat niet en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil? Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Veerkrachtigevrouw.nl

Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Mocht jij op het punt staan om in UYIT te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met kennis- kotsen en word ook fan van Bieb's aanpak! 🥰✨Learner First ✨❣️

Marieta Wolter
OCA

Bieb’s Summer Bootcamp is 100% voor jou als:

 • Je nu al hebt bekeken of hoe het zit met WIFI kwaliteit op je vakantieadres, zodat je in de week van 19 t/m 23 ongekende stappen kunt zetten voor je online programma.
 • Jij klaar bent voor de volgende stap in je business en je nog meer impact wil maken, zonder dat dit betekent dat je meer gaat werken.
 • Je dit jaar nog met succes een knettergoed programma wil ontwikkelen én lanceren.
 • Het station van zelf aankloten heb jij allang gepasseerd, want jouw tijd is daar veel te kostbaar voor en levert niet de resultaten op die je wilt.
 • Jij geen genoegen neemt met een dertien in een dozijn programma.
 • Jij klanten naar hardcore resultaten wil leiden met jouw programma.
 • jij 100% committed bent om er alles uit de halen.

Bieb’s Summer Bootcamp is NIET voor jou als:

 • Je niet bereid bent om in de week van 19 t/m 23 juli iedere dag ACTIE te ondernemen. I’ll show you the way, JIJ neemt actie!
 • Je denkt dat een online programma een quick fix is en the holy grail voor als je nu nog niet van je business kan leven #itsnot
 • Jij de overtuiging hebt dat zaken uitbesteden geld kost in plaats van geld oplevert
 • Als je 1-op-1 traject nog niet staat, je nog geen idee hebt wie jouw ideale klant is en met welk aanbod jij waarde toevoegt. Ik werk met vrouwelijke ondernemers die al een stevige basis hebben staan en écht de verschilmakers zijn binnen hun vakgebied.

Heb jij nog vragen waarop je een antwoord wil, voordat je een beslissing neemt? Dat snap ik. Ik wil niet dat jij instapt als je twijfelt!

Hier vind je mijn antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Boek dan geheel vrijblijvend jouw call.  Ik beantwoord jouw vragen met alle liefde! ❤️

Boek hier je call

(en ontdek in 45 minuten of UYIT voor jou is)

Betalen in termijnen mogelijk + een pay-in-full bonus

 • Wat levert de investering in dit programma mij op?
 • Reken maar even uit. Welk programma heb jij nu in je hoofd? Voor welke prijs wil je het verkopen en aan hoeveel deelnemers per jaar?

  Tel uit je winst! 💰💰💰

  Ik weet dat de investering voor dit programma een fractie is van wat dit programma jou op kan leveren. Kan ja, want succes is ook afhankelijk van je eigen inspanningen!

 • Waar sta ik aan het eind van UYIT met mijn programma?
 • Er zijn deelnemers die gedurende deze 12 weken de eerste inschrijvingen binnen hebben voor hun programma.

  In ieder geval heb je het concept voor jouw programma en lancering staan. De mate waarin je zaken al echt ontwikkeld hebt – en de eerste deelnemers een feit zijn – is geheel afhankelijk van jou!

 • Kan ik ontwikkelwerk en techniek aan jou en je team van experts uitbesteden?
 • Jazeker!

  Of het nou gaat om het bouwen van je online omgeving, het editen van video’s, het ontwerp van e-books, werkboeken, visuals of graphics, hulp bij of het schrijven van teksten, óf het bouwen van je funnel en advertising.

  Het kan allemaal!

  Ik heb me hier toch een partij experts voor je klaar staan, ready to rock your world!

  Mocht je hier gebruik van willen maken dan gaan we hierover in gesprek als het aan de orde is. We bekijken samen wat jij nodig hebt en welk kostenplaatje hieraan hangt. E.e.a. is namelijk geheel afhankelijk van wat je wel en niet wil uitbesteden.

 • Ik heb nog niet precies helder wat ik wil. Is het niet beter om dat eerst zelf uit te zoeken?
 • NEE!

  Unleash Your Inner Teacher is hier dus helemaal voor bedoeld!

  Juist wanneer het je niet lukt om helder te krijgen hoe jouw programma vorm en inhoud te geven.

  Dit is nou precies waar ik jou in dit programma mee help. Je hebt zoveel ideeën, maar hoe krijg je ze eruit en hoe kies je precies dat onderwerp dat jouw klant NU nodig heeft?

  So, let me guide you!💫

 • Ja leuk zo'n online programma. Maar dan?
 • Owwww I feel you!

  Dit is dus waar jij in dit programma óók mee bezig bent. Die verdomde lancering, je funnel, die opbouwt naar je betaalde aanbod.

  Voortaan kijk jij uit naar de lancering van jouw programma.

  Hoe dat komt? Omdat ik jou er anders naar laat kijken dan je nu doet.
  And that makes it fun!

  Want marketing en sales…mwahhhh

  Je kennis delen met de wereld…jaaaahhhh

  We gaan de boel dus ff lekker shiften!

 • Hoeveel tijd vergt dit programma van mij?
 • Dat is uiteraard helemaal aan jou.

  Maar wil jij er alles uithalen wat erin zit en na 12 weken echt iets hebben staan, dan adviseer ik je om wekelijks tussen de 4 en 6 uur te blokken voor de “work in progress”-acties die je van mij krijgt.

 • Ik ben al begonnen met de ontwikkeling van mijn online training, heeft het dan wel zin?
 • JAZEKER!

  Want dan kun je mijn aanpak gebruiken om jouw eigen programma te checken, zodat je zeker weet dat het TOP in elkaar steekt.

  Met de inhoud van je programma komt het wel goed. Het faciliteren van een leerproces is echter een ander verhaal. En daar zit ik dus op…

  Daarnaast helpt mijn aanpak jou om een ijzersterk concept te ontwikkelen voor je funnel, lancering en campagne, zodat je logisch toewerkt naar je betaalde programma.

  Zo voorkom je dat je te veel kennis gratis weggeeft of dat de logica in je funnel ontbreekt waardoor jij klanten in ziet stappen in het programma van jouw concurrent in plaats van dat van jou!

  Een 1-op-1 incentive kan ook een optie zijn voor jou.
  Boek gerust je call, dan kijken we wat de beste aanvliegroute is voor jou en jouw programma!

 • Zit er persoonlijke begeleiding bij dit programma?
 • JAZEKER!

  Er zijn 6 Q&A’s waarin jij al jouw vragen kan stellen!

  Wil je echt 1-op-1 sessies met mij? Dat kan als je de Bieb Booster boekt.

  We gaan dan 3 keer 45 minuten solo.
  Just you and me !🙌🏼🙂

 • Ik twijfel of ik ook de Bieb Booster zal boeken. Wat mis ik als ik dit niet doe?
 • Als je deze optie boekt, heb je 3 solo sessies met mij van 60 minuten.

  Voorafgaand aan jouw solo mag jij jouw zaken over de schutting gooien met jouw vragen daarbij. Bijvoorbeeld om inhoudelijk naar jouw ideeën of programmaconcept te kijken, de leerproducten voor je funnel te bekijken of whatever.

  Dit mis je als je deze optie niet boekt. Dan beantwoord ik al je vragen tijdens de Q&A waarin je alles aan mij voor mag leggen, maar je hebt niet de mogelijkheid om mij jouw document in te sturen voor feedback.

  Ook als uit vorige programma’s waaraan je deelnam blijkt dat je na een Q&A vaak denkt, top ik kan weer verder, maar het daarna toch lastig blijkt om de vertaalslag te maken (wat het trouwens gewoon ook is! Dit ligt NIET aan jou!),  dan raad ik je de Bieb Booster aan.

  De plekken voor de Bieb Booster zijn beperkt, dus overweeg je dit trek dan snel aan de bel, want vol = vol.

 • Wat komt er inhoudelijk allemaal aan de orde tijdens deze 12 weken?
 • Ik werk met de door mij ontwikkelde OOOI-methodiek.

  Zoals je kunt zien bestaat deze methodiek uit 8 stappen.
  Bij iedere stap heb ik hands on work in progress acties voor je die jou vol flow, joy & inspiratie door het ontwerp- en ontwikkelproces guiden!

  We tunen in op wat jou en jouw merk bijzonder maakt. Je staat bewust stil bij het kiezen van een programmaconcept dat bij jou past en aansluit op waar jij voor staat. Ik tune met jou in op hoe je een online leerproces faciliteert en hoe je jouw deelnemers kunt activeren en inspireren, zodat je afhakers en “bad publicity” voorkomt.

  Ik help je om jouw expertbrein uit te zetten en volledig in het brein van jouw klant te kruipen, zodat je precies de juiste onderwerpen aansnijdt en deze op de juiste manier overbrengt. Dit helpt jou ook om de juiste boodschap over te brengen op je socials en de plank niet mis te slaan tijdens je lancering.

 • Welke experts zitten er in jouw programma?
 • Ik heb verschillende experts 👩🏻‍🎓 weten te strikken om al hun kennis met jou te delen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Inspiratie gegarandeerd dus!

  Experts op het gebied van techniek, video editing en de lancering van jouw programma (funnel, organisch bereik vergroten en advertising). It’s all part of the program! ✅

Koop hier je ticket voor Bieb’S Summer Bootcamp en zet deze zomer de cruciale stappen voor jouw high level online programma!