fbpx

Unleash Your Inner Teacher is een groepsprogramma van 12 weken, inclusief solo sessie als je daarvoor kiest.
Ik help jou de stappen te zetten die leiden tot een online programma dat wél werkt! Zowel voor jou als je klanten. 

Unleash Your Inner Teacher is voor jou als je op dit moment 1-op-1 werkt en voelt, dat als je nog meer impact wil maken, het tijd is voor de volgende stap.

Jouw eigen online training, cursus of groepsprogramma. Maar dan dit…

 • Je weet en voelt aan alles dat je het in je hebt, alleen hoe krijg je het eruit?
 • Je hebt behoefte aan de juiste stappen en de handvatten om deze te zetten.
 • Je wil dat iemand meekijkt en feedback geeft op alle vlakken: je aanbod, inhoud programma, jouw unieke concept en lanceren.

I DO SWEAR, Unleash your Inner Teacher is jouw oplossing!

Je kunt je nu al vrijblijvend aanmelden voor de volgende ronde die start op 5 oktober 2021.

Meld je aan voor de wachtlijst en je ontvangt als eerste bericht zodra ik begin met de voorselectie voor de nieuwe groep. Ik werk namelijk niet met iedereen. En dat is niet om bijdehand te doen, maar omdat ik het belangrijk vind dat jij en ik bij elkaar passen. Ik wil zeker weten dat mijn programma jou brengt waar je wil zijn en dat vereist grondigheid.

Dus meld je aan als jouw business 1-op-1 al lekker draait, je toe bent aan de volgende stap en voelt dat jij en ik wel eens een match zouden kunnen zijn. Let’s find it out together! 🤘🏼

 

 

 

Wat jou te wachten staat?

Gedurende 12 weken:

 • Kickstartsessie to get the party started! 🎉
 • Iedere 2 weken een live Q&A
 • 24/7 al je vragen droppen in de online community
 • Hands on aanpak en stappenplan
 • Work in progress acties die jou vol flow, joy & inspiratie door alle stappen guiden
 • Korte! info video’s per stap, waardoor je meters maakt zonder vastlopen of rondjes blijven draaien in je hoofd
 • Expertsessie met Q&A   – Video’s opnemen voor je online programma
 • Expertsessie met Q&A   – Welke leeromgevingen zijn er en hoe kies de juiste?

 

Welke resultaten  je behaalt?

Een programma waarin jij NIET de fouten maakt die 99% van de ondernemers wel maakt, waardoor jij een online training, cursus of groepsprogramma creëert waarmee je:

 • Doorgroeit naar jouw next level business;
 • Als dé autoriteit gezien wordt binnen jouw vakgebied;
 • De kwaliteit levert die klanten van je gewend zijn;

 

Een online training, cursus of groepsprogramma:

 • Dat versmolten is met jouw soul, je special forces en super powers;
 • Waarmee je nog meer kwaliteit levert dan je nu al doet, alleen in minder tijd;
 • een ijzersterke lanceerstrategie aan ten grondslag ligt, waardoor je deelnemers voortaan bij jóu in ziet stappen in plaats van bij je concurrent!

 

En wat dit programma vervolgens doet voor jou en je business is DIT:

 • Klanten sneller naar beter resultaat leiden, waardoor er weer ruimte ontstaat in jouw agenda;
 • De expertstatus die definitief voor jou is, waardoor iedereen met jou wil werken!

Meld je snel aan voor de wachtlijst als je vastberaden bent om nu echt een succes te maken van jouw online programma.
Eind juli ontvang je dan mijn early early bird aanbod, inclusief waanzinnige bonus, waardoor jij en ik al in september starten met een solo sessie!

 

Deze resultaten behaalden de vrouwen die jou voorgingen!

Wowww, wat een learning experience was dit! Alle remmen gingen los. Door de waardevolle vragen die Bibianne stelde heb ik mezelf compleet opnieuw uitgevonden en heb ik als Ank 2.0 mijn complete online programma kunnen neerzetten en lanceren. Nog voor het eind van Bieb's traject had ik mijn eerste twee deelnemers binnen à 997 euro per ticket! 🥳

Anke Derks
Force Coaching

In Bibianne vind je een super scherpe sparringspartner, die je uitdaagt om je programma's aan te scherpen. Met als resultaat een stevig concept voor mijn online programma, enthousiaste reacties en meteen 11 deelnemers!

Anniek Oost
Dynamic Minds

I want to deeply thank Bibianne for offering her unique expertise, experience and way of work. She is a woman that stands for what she believes in and shares that with a clear, direct and no nonsense way, that triggered me into digging deeper. And then her program itself, an amazing piece of work, filled with a lot of knowledge, step by step assignments and examples that made it so much easier for me to be comfortable and creative for my own future program. The program, Bibianne and the other ladies gave me the confidence to pursue my ideas and offer my service to those in need. Thank you!

Kayley Chaivba
Blessed as I am

Heb je de kans om in een programma van Bibianne te stappen? Ik zeg doen! Je wordt AANgezet door deze pro. Ik heb echt ongekende stappen gezet in het programma van Bibianne! Zowel met mijn programma, mijn gratis weggever, als met mezelf. Werken aan mijn online programma met Bieb heeft me zicht gegeven op mijn online businessconcept. Wat past wel bij mij, wat niet en waar ik met mijn bedrijf naar toe wil? Oftewel een geweldige package deal. Thanks a million 🙏

Marie-Chantal Hoppenbrouwers
Veerkrachtigevrouw.nl

Bedankt voor de fantastische samenwerking, inspiratie en coaching! Op naar de volgende e-learning! Mocht jij op het punt staan om in UYIT te stappen? Ik zeg Doen! Doen! Doen! Stop met kennis- kotsen en word ook fan van Bieb's aanpak! 🥰✨Learner First ✨❣️

Marieta Wolter
OCA

Geen tijd om te wachten tot oktober, omdat het echt  NU moet gebeuren? Laten we dan samen onze hersenpan kraken op jouw online programma & let’s go solo! Just you and me 🙌🏼❤️🙌🏼