fbpx

Als je 1-op-1 met mij werkt beloof ik…

 • Dat jij binnen 6 maanden reële doelen behaalt;
 • Niet de fouten maakt die 98% van de ondernemers wel maakt bij de ontwikkeling van hun online programma;
 • Vol flow, joy & inspiratie mega stappen zet!

En jij belooft mij op jouw beurt dat je…

 • Wekelijks tijd inplant om stappen te zetten, ook tussen onze sessies door;
 • Er hardcore voor gaat en alle beren op de weg aan wil pakken!

Samen gaan we voor de meest eenvoudige aanpak met de grootst mogelijke impact! Wat jouw uitdaging ook is, welke worstelingen je ook kent, samen killen we alle beren op de weg!

 

Wat jou te wachten staat als jij en ik solo gaan?

 • Kickstart sessie van 1,5 uur
 • 12 x feedback & brainstormsessie
 • Wekelijks mental S.O.S.-support via whatsapp
 • Inhoudelijk feedback op iedere stap die jij zet
 • Toegang tot mijn online leeromgeving
 • Work in progress acties die jou vol flow, joy & inspiratie door alle stappen guiden
 • Korte! info video’s per stap, waardoor vastlopen of rondjes blijven draaien in je hoofd geen optie meer is.

 

Welke resultaten jij hiermee behaalt?

Een programma waarin jij NIET de fouten maakt die 98% van de ondernemers wel maakt, waardoor jij een online training, cursus of groepsprogramma creëert waarmee je:

 • Doorgroeit naar jouw next level business;
 • Als dé autoriteit gezien wordt binnen jouw vakgebied;
 • De kwaliteit levert die klanten van je gewend zijn;

Een online training, cursus of groepsprogramma:

 • Dat versmolten is met jouw soul, je special forces en super powers;
 • Waar een ijzersterke lanceerstrategie aan ten grondslag ligt, waarmee deelnemers bij jóu instappen in plaats van bij jouw concurrent!

En wat dit programma vervolgens weer gaat doen voor jou en je business is DIT:

 • Klanten sneller naar beter resultaat leiden;
 • Een continue flow aan klanten en inkomsten genereert;
 • De expertstatus die definitief voor jou is!

Niet langer rondjes blijven draaien in je hoofd, geen omslachtig gedoe. Gewoon recht op je doelen af! WE GOT THIS!

Er is niets dat we samen niet op kunnen lossen. Voor alles is een oplossing!
Jij gaat over de inhoud, ik en mijn team van experts over de rest! Jouw video’s, het bouwen van je leeromgeving en funnel, het plaatsen van ads en copy writing? Regelen we voor je als jij dat wilt!

Done with you & done for you!
Dít is de weg naar jouw online succesprogramma.

Deze vrouwen gingen je voor:

Mijn samenwerking met Bibianne was geniaal! Het was een prachtige samenkomst van haar en mijn energie. Ik voelde ik het aan alle kanten stromen. Dankzij Bibianne heb ik er binnen no time een online programma uitgeknald, gelanceerd én de eerste editie gedraaid met zes! fantastische vrouwen. Haar hands on aanpak en haar ‘gaan met die banaan energie’ wakkerde de actiemodus in mij aan. En als er iets niet klopt, de energie niet stroomt, dan prikt ze hier direct doorheen. Ik merkte tijdens ons traject echt het verschil als ik Bieb een week niet had gesproken. Dan dacht ik HELLUP! dit wordt echt helemaal niks. En Bibianne plaatste alles dan weer binnen no time in perspectief. Ze heeft echt voor alles een oplossing, geen idee waar ze het allemaal vandaan haalt. Magic, dat is het!

Simone Wiewel
All is within

Ik heb samen met Bibianne binnen drie maanden mijn e-learning ontwikkeld! Bieb gaf richting aan mijn brei van ideeën. Maakte kraakhelder waar mijn programma écht over moest gaan. Hierdoor kon ik verder waar is voorheen telkens vastliep. Ze maakte me bewust van mijn expertbrein en leerde me hoe te switchen naar het brein van mijn deelnemer om de plank niet mis te slaan. Bieb lukt het om in één sessie helder te krijgen wat je no way lukt in 20 sessies met jezelf! Reflectie, spiegelen, omgooien of juist behouden. Ze doet precies dat wat nodig is om jou naar resultaat te leiden. Ze voelt VET goed wat jij nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet ziet. Als je niet langer wil hopen dat jouw programma een succes wordt, maar het zeker wil weten? Bieb is your woman!

Edith Zomerdijk
Ergotherapie Zomerdijk

Samenwerken met Bieb is in een woord fantastisch! Samen zijn we bij nul begonnen en door de inzichten die Bieb mij gaf kwam ik, soms buiten mijn comfortzone, op een fantastische weg. Bieb heeft mij uitgedaagd, inzicht gegeven, mij af en toe dat schopje, maar vooral heel veel lucht gegeven. Samenwerken met Bieb betekent: een andere kijk op je bedrijf, super betrokken bij je proces, mega veel energie en een heerlijke mentor om mee samen te werken! Na drie maanden intensieve samenwerking staat mijn leerfunnel als een huis. Ik sluit ieder Webinar dat ik geef af met “JA’s” op mijn betaalde online programma dat steengoed in elkaar zit en hélémaal mij is. Ik ben heel blij! 😊

Anne-Maartje Blok
Bestmoms.nl

Bieb is niet alleen dé expert op het gebied van online leren en didactiek. Ze is je mentor, coach en cheerleader. Je steun en toeverlaat voor alle beren op je weg. “Nothing we can’t fix” is haar mantra… Ze zette me keihard aan het denken, door haar manier van vragen stellen. Ze houdt je constant scherp, zodat je zeker weet dat je het juiste programma ontwikkelt. Ze tilde mijn online training skills naar het volgende niveau. Ik weet nu hoe ik online engagement en interactie creëer. Door Bieb zie ik nu de toegevoegde waarde van online trainen naast mijn fysieke trainingen en do het nu allebei! Geloof het of niet, maar morgen komen allerlei high tech spullen binnen om mijn eigen virtual classroom te bouwen!  😊

Sylvia Barten
BartN Trainingen

Vandaag over 6 maanden…

Waar wil jij dan staan met jouw (next level) online training, cursus of groepsprogramma?

1. Investeer je in een programma waarmee je hoopt op succes en het maar afwachten en is of jouw online programma er echt van komt en je er ook echt structurele omzet uithaalt

of

2. Wil je zeker weten dat jouw investering zich 10 keer terug verdient?

 

Boek vandaag nog jouw gratis call t.w.v. 275 euro als je kiest voor optie twee en ontdek hoe een samenwerking met mij er voor jou uit kan zien.

Vandaag over 6 maanden… just imagine!